PaanMFR Blog

0 Comment(s)

Widget Afundi AF8 – LIVE

Salam kawan-kawan. Seperti yang dijanjikan, Widget Afundi yang memasuki tahun ke-2 penglibatan sudahpun sedia untuk digunakan. Korang hanya perlu ke http://afundi.jentayu.com Kemudian, copy dan paste kod widget ini di sidebar blog anda. Selamat mencuba...

1 Comment(s)

Cek Nuffnang sudah mari

Merujuk entry ini,  Selasa lepas (9 Mac 2010), cek daripada Nuffnang sudah pun tiba di rumah.. Ini merupakan cek ke-3 yang saya dapat. jumlahnya sikit je, jumlah minimum.. Nak kumpul punyalah susah. ade la...

2 Comment(s)

Touch n Go, bukan Tap n Go

Salam. Kenapa ya aku bangkitkan tajuk ini? Korang-korang yang menggunakan public ataupun yang gunakan Smart TAG mungkin tak perasan keadaan ini. Aku adalah pengguna Touch n Go, tanpa Smart TAG. Cerita aku kali ini...