Tebus Pendapatan Saya ye Nuffnang!

Tebus Pendapatan Saya!

Sejak aku nak hidupkan / aktifkan balik mana-mana blog / web aku yang dah lama terdiam.. sekali sekala masuk juga beberapa tempat yang akan memberikan aku duit. Salah satunya Nuffnang lah yang tak pernah mengecewakan aku dalam menyalurkan pendapatan sampingan walaupun tak banyak.

Nak sedut duit bukanlah tujuan utama aku tulis blog walaupun ada antara penulis-penulis blog sekarang ni menjadikan benda ini sebagai lubuk mereka hingga sanggup menggunakan jenayah siber yang kecil, mengambil alih secara keras page-page FB yang ramai pengikut kononnya untuk suruh mereka masuk blog mereka. Harap-harap hentikan la ye. Korang buat macam tu, menyusahkan orang lain, menganiaya orang lain, duit yang korang dapat tu berkat ke? Hati-hati tau..

Oklah, tak banyak nak tulis. Saja-saja nak kasi update blog ini, kasi bersih sawang bagai. Kalau sempat lagi aku tulis dan update lah lagi ye. Kalau ada rejeki, maka adalah.. asalkan jangan menyusahkan orang lain. 🙂

2 Comment(s)

  1. shahroll says:

    Ok, page Bloggers Selangor aku pulangkan balik kat u bro.. thanks.. aku x mo jadi admin lagi.. sekian..

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    eh, apa plak..
    same2 la bagi meriah..
    xpe, aku x buang pun.. kalau ade projek2 best kasi jalan je..
    aku x kesah..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares