Ambeng – The Return

Salam..

Tadi aku duk cek la statistik blog ni yang aku rase xde la org masuk sangat kan..
Then aku jumpa ini..

nampak? ramai orang search nasi ambang / nasi ambeng.. mengena kat blog ni.. hihihi

Ni entry asal:  http://www.paanmfr.com/2006/06/22-ambang/

Then.. aku cari la sape2 yang kot2 ada featured blog aku dalam post.. jumpa la..

http://makanohmakan.blogspot.com/2009/06/nasi-ambang-jawa.html

Hehehe.. best2..
TQ sebab guna gambar.. dan link kan semula ke sini..

Tapi ada juga web-web yang guna gambar blog aku.. DAN copy paste entry tu skalik! TAPI.. tak pulak di linkkan ke sini..
Macam mana aku bleh jumpa? Senang ja.. dia amik terus link gamba.. nampak la kan.. heheheh.. xpelah..

1. Selamat berpuasa
2. Entry Nasi Ambeng asal tu pun time puasa tu..

You may also like...

5 Comment(s)

  1. MamaFaMi says:

    Tak apalah Paan, kalau orang tak link balik kat blog Paan ni… Halalkan aje.. InsyaAllah adalah pahala yang tak nampak tu kan… anggap gitu je.. Hehehe..

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    halal.. halal.. nasik ambeng ni pun halal.. hehehe
    xpe, saya dah letak watermark kat gamba tu..

    [Reply]

  3. GraFiQuE says:

    alalala, merajuk jer bunyi nyer… aku tak amik heh! sumpang, aku lom pernah makan nasik ambeng ko tuh… kalendar hijrah tuh, ahak, dulu ko yg suroh amik!

    waaa, dlm fb pon ko dah senyap gak… org tak jenguk sbb ko dah kurang aktiviti… kire jenguk mlm ko nie tak naik2 la.. ahaks

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    sejak laptop baru beli tu baru bagi kat org free, mane la sempat aku nk on mlm2..
    siang2 pun time keje jarang masuk FB, bz la.. 🙁

    [Reply]

  5. Clark Mitchell says:

    This type of depth of information is so rare today! Upon reading simply a pair of
    your articles, I subscribed immediately. Mind you, I actually only subscribe to be
    able to sites with genuinely amazing content such as this and http://www.rtjournal.org/college-interview-questions/. The internet is filled with fake reports, thanks for not really allowing them to in in this article.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares