Selamat Ulang Tahun Boss!

Salam..

Bos yang mana punya ulang tahun ni?

Setiausaha Latihan Negara

Ni yang atas ni..
Yes, it’s my father’s bezday..
Tahun ni yang ke.. yang ke.. err.. berapa ek? 61 tahun beb.. dah Emas dah ni.. hihihi..

Gambar atas tu diambil daripada laman web rasmi Persekutuan Pengakap Malaysia.
Sejak bapak bersara, kerja bapak mmg x berhenti la. Sekarang ni full time dengan pengakap. Kalau dulu-dulu bapak pegang daerah Hulu Langat, skang ni dah banyak terlibat dengan negeri dan kebangsaan.

Kalau peringkat kebangsaan: Setiausaha Latihan Negara
Kalau peringkat negeri (Selangor): ASC Latihan & Sumber Dewasa (ape ke nama tu.. hihi) dan juga Jurulatih PPM Selangor ( 4 bead manik kayu ).

Penolong Persuruhjaya Negeri

Jurulatih

Amacam, gerek tak? Aku dah benti dah sekaut ni, last aku ikut pun masa kat IPT dulu, tu pun x lama, kejap je.
Acara makan² akan diadakan serentak ngn adik aku punya bezday hujung bulan ini.

Selamat Ulang Tahun Boss!

Laman Web PPM HQ
Laman Web PPM Selangor

6 Comment(s)

  1. eita says:

    selamat ulang tahun tuk bapak abg…
    semoga di beri kesihatan dan di panjangkan umur amin

    [Reply]

  2. framestone says:

    wow.. gerun tue… erm sumber dewasa?? len je bunyinye

    [Reply]

  3. ArELeEz says:

    owhh.. hepi besday to ur bapak..! may god bless him.. aminn.. 😉

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    Sumber Dewasa tu maybe maknanya untuk pemimpin2 sahaja.

    FYI, my father skang banyak handle kursus latihan untuk jurulatih. Melatih jurulatih / pemimpin gitu.

    Kadang2 ke HQ – Rumah BP @ Kuala Lumpur
    dan kadang2 ke KTRT (Kem Temasya Rimba Templer – Rawang) – HQ Selangor

    [Reply]

  5. PPM38HL says:

    Kirim salam pada ayah n Hepi Belated Besdei … dari PKK 38 Hulu Langat …

    [Reply]

  1. 28 August 2011

    […] “Cikgu Rahmat“, panggilan yang sentiasa dititipkan oleh semua kenalan, “Pak Ngah” / “Wak“, panggilan yang sentiasa melekat di bibir anak-anak buahnya, “Bapak“, panggilan yang hanya diucapkan oleh 4 beradik, dan bermacam-macam lagi panggilan kini hanya tinggal kenangan. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares